Nehézgép szállítás

Pontos, gyors munkavégzés

Nehézgép szállítás szolgáltatásainkat elsősorban cégeknek ajánljuk, akiknek szükségük van akár helyben mozgatásra, akár gépszállításra vagy egyéb műhely költözésre. 

A legkisebbtől a legnagyobbig mindent elszállítunk. Nehéz terhek szállításához komoly hozzáértés és gyakorlat szükséges, a rakomány és a rakodók biztonsága csak így garantálható. Kollégáink rendelkeznek a megfelelő képzettséggel és tapasztalattal, így nyugodtan ránk bízhatja különösen nehéz tárgyak, gépek és berendezések szállítását is. 

Mitől olyan különleges a nehéz gépek mozgatása?

A legnagyobb nehézséget maga a tárgyak tömege jelenti. A legtöbb ilyen gépet kézi erővel meg sem lehet mozdítani, ilyenkor kerűlnek elő a speciális emelő és szállító szerszámok.

Persze innentől már egyszerűnek tűnik a költözés, de megfelelő előképzettség nélkűl ezek a technikák nagyon veszélyessé vállhatnak szakavatatlan kezekben. A több száz vagy akár több ezer kilogrammos berendezések mozgatása különösen nagy körültekintést igényel, ugyanis a személyi sérülések és anyagi kár keletkezésének kockázata is kimagasló.
Pontosan ezért a nehézgép szállítás közben mindent meg kell tenni a balesetek elkerülése érdekében. Kollégáink mindig elővigyázatosan és maximális felelőség mellett dolgoznak. Itt nem babra megy a játék, mert ez nem játék és aki ezt nem veszi figyelembe és elég komolyan az súlyos következményekkel kell, hogy szembenézzen, hisz pénzen mindent meg lehet venni, de emberi életet NEM!

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.