Nehézgép szállítás, gépszállítás

Pontos, gyors munkavégzés
06709442111 
email: dererkft@gmail.com

Gépszállítás Budapesten és Európai Unió teljes területén.
Profi gépszállítás szakemberekkel!!!

Nehézgép szállítás szolgáltatásainkat elsősorban cégeknek ajánljuk, akiknek szükségük van akár helyben mozgatásra, akár gépszállításra vagy egyéb műhely költözésre. 

                          Pontos információkért hívja munkatársunkat gépszállítással kapcsolatban:06709442111 telefonszámon.

A legkisebbtől a legnagyobbig mindent elszállítunk. Nehéz terhek szállításához komoly hozzáértés és gyakorlat szükséges, a rakomány és a rakodók biztonsága csak így garantálható. Kollégáink rendelkeznek a megfelelő képzettséggel és tapasztalattal, így nyugodtan ránk bízhatja különösen nehéz tárgyak, gépek és berendezések szállítását is. 

Mitől olyan különleges a nehéz gépek mozgatása?

A legnagyobb nehézséget maga a tárgyak tömege jelenti. A legtöbb ilyen gépet kézi erővel meg sem lehet mozdítani, ilyenkor kerülnek elő a speciális emelő és szállító szerszámok. 

Persze innentől már egyszerűnek tűnik a költözés, de megfelelő előképzettség nélkül ezek a technikák nagyon veszélyessé válhatnak szak avatatlan kezekben. A több száz vagy akár több ezer kilogrammos berendezések mozgatása különösen nagy körültekintést igényel, ugyanis a személyi sérülések és anyagi kár keletkezésének kockázata is kimagasló.

Pontosan ezért a nehézgép szállítás közben mindent meg kell tenni a balesetek elkerülése érdekében. Kollégáink mindig elővigyázatosan és maximális felelősség mellett dolgoznak. Itt nem babra megy a játék, mert ez nem játék és aki ezt nem veszi figyelembe és elég komolyan az súlyos következményekkel kell, hogy szembenézzen, hisz pénzen mindent meg lehet venni, de emberi életet NEM! 
Budapesten és Unió területén belül profi gépszállítás.
Kérjen árajánlatot telefonon!
Hívja 06709442111 telefonszámot ahol pontos tájékoztatást kap munkatársunktól.

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.