Lomtalanítás

Lakás, Ház, Pince, Iroda ürítése, lomtalanítása

Elköltözött az albérlő, de otthagyta a sok bútorát és a szemetét? 
Megoldás a lomtalanítás!!!

0670-944-2111

Megörökölt egy lakást és az eladásnál üresen kell átadni az ingatlant? Társasház padlástól a pincéig mindent tele pakoltak a lakók és ki kell üríteni a helyiségeket? Mindegyik ismerős cégünk számára a legkisebbtől a legnagyobbig, a legtisztábbtól a legpiszkosabbig, mindent elszállítunk és hivatalos hulladék udvarba helyezzük el. Levesszük a válláról a fáradságos összepakolást, szelektálást és minden egyéb koszos munka részét.

Lomtalanítás, lomtalanítás Budapest, Budapest lomtalanítás

Rengeteg lom felhalmozódott a pincében?
Hagyatéknál megtalálta a Nagyi pincéjét és tele van mindenféle befőttel és más felesleges holmival? Mindenre a megoldás a lomtalanítás Budapesten és Pest megyén belül.

Cégünk vállalja a teljes vagy részleges ürítést akár padlás akár lakás vagy pincéről legyen szó.
Ha Ön sem szereti kerülgetni a lomokat, vagy sürgeti az idő és nem tudja megvárni az éves lomtalanítást, jó helyen jár! Hívjon, és ha bizonytalan az összegyűlt lomok mennyiségében, a legrövidebb időn belül felkeresem és kedvező árajánlatot adok! Ha ez önnek megfelel, a megbeszélt időpontban felvonulunk és a lehető leggyorsabban szállítjuk el a fölöslegessé vált holmikat. Megbízható, tapasztalt rakodókkal, ha szükséges több teherautóval dolgozunk a munka nagysága nem lehet akadály így gyorsan végezzük a lomtalanítást Budapesten. Gyors és rugalmas lomtalanítási szolgáltatást szeretnénk nyújtani Önnek a legkedvezőbb árakkal! Mivel család és környezetbarát, zöld cég vagyunk, különös figyelmet fordítunk a lakóhelyünk és erdeink tisztán tartására és a környezetvédelmi szabályok betartására. Ezért a lomtalanításkor felpakolt tárgyakat F.K.F. hivatalos hulladék lerakó udvarába szállítjuk és környezet tudatosan szelektáljuk.

Lomtalanítás Budapest, Budapest lomtalanítás

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.