Bútor szállítás

Ikea, Kika, Mömax, Praktiker házhoz szállítás

Cégünk szakszerű megoldást nyújt a szállításban.
06709442111

Akár egy darabot is szállítunk. Megvásárolta az új vagy használt bútorát és házhoz szállításra van szüksége?

Mi szívessen megoldjuk a szállítási feladatait. Amennyiben a bútor fajtája megköveteli lásd: fehér bőr kanapé, üveges tükrös szekrény vagy bármilyen érzékeny tárgyat szállítunk előtte szakszerűen becsomagoljuk, hogy a legapróbb sérülésektől is megóvjuk. Ha kell a francia ágyat szét szereljük és új helyen pedig össze rakjuk.
Tolóajtós szekrényeket sajnos nem lehet egyben szállítani, mert az ilyen fajta bútorokat úgy tervezték, hogy nincs bennük annyi anyag, hogy kibírjanak egy emeletről való költözést.
Természetesen a teljes szerelésben segítünk, hogy ezzel se kelljen a kedves ügyfélnek bajlódnia.
Antik szekrényeknél javasolt megnézni a lépcsőház adottságait, mert sokszor ami egyben bement, már nem tud ugyan így távozni, mert a házban voltak átalakítások, amelyek már nem kompatibilisek a bútorral lásd: bejárati ajtót cseréltek, ami kisebb mint a gyári, vagy a lépcsőházban végeztek javításokat, ami megakadályozza a gördülékeny munka végzést.
Bútorok felhúzásában emeletre, illetve leeresztésében is tudunk segíteni. Volt már rá nem egy példa, amikor sehogy máshogy nem lehetett végbe vinni a szállítást csak épületen kívűli mozgatással.


Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.